Samenlevingsopbouw Antwerpen provincie

• Gezocht: Opbouwwerker project Waterarmoede (100%, Mechelen of Turnhout)
    Soliciteren kan tot en met zondag 24 oktober 2021
    Bekijk het functieprofiel (PDF)

• Gezocht: Sociaal-cultureel werker voor Ons Gedacht, een vereniging die strijdt tegen armoede (80%, Lier)
    Solliciteren kan tot en met dinsdag 26 oktober 2021
    Bekijk het functieprofiel (PDF)

Vrijwilligers

• Gezocht: vrijwilligers om het Jobatelier in Lier en Heist-op-den-Berg te versterken.
    Als vrijwilliger bij het jobatelier maak je mensen met een diverse herkomst wegwijs in hun zoektocht naar werk. We creëren een veilige omgeving waar mensen zichzelf mogen zijn en bekijken we de mogelijkheden op de arbeidsmark. We ondersteunen mensen bij hun zoektocht naar werk.
    Vacature vrijwilliger Jobatelier Heist-op-den-Berg
    Vacature vrijwilliger Jobatelier Lier

Stages

We krijgen veel stage-aanvragen. In principe overwegen we ze allemaal maar we kunnen niet op elke vraag ingaan. Wil je kans maken om bij ons stage te lopen, hou dan rekening met het volgende:

• Bekijk vooraf onze projecten op onze website, zodat je weet wat we waar doen.
  • Vraag je stage tijdig aan (in het semester voor de stage).
  • Kies de plaats waar je liefst stage doet. Houd rekening met bereikbaarheid.
  • Stuur een gedetailleerde en gemotiveerde aanvraag naar info.antwerpenprovincie@samenlevingsopbouw.be, met vermelding van:
    • de opleiding waarbinnen de stage past
    • de exacte periode en duur van de stage
    • het aantal uren stage
    • je contactgegevens (e-mail én telefoon)